In gesprek met

Pieter-Floris de Jong

800

De 31-jarige Pieter-Floris de Jong werkt al 7 jaar met veel plezier als relatiebeheerder voor O2 Accountants in Culemborg. We stellen hem graag aan je voor.

"Ik herinner me nog goed wanneer ik begon te werken bij O2, het was namelijk op 5 december. Dat vergeet je niet snel," zegt Pieter Floris. "Al tijdens de sollicitatiegesprekken kreeg ik een positief gevoel. Het leek me een erg ambitieuze organisatie met een open sfeer, waarbij kwaliteit belangrijk is. Die punten bleken ook echt zo te zijn."

"Alles is bespreekbaar"

"Binnen O2 Accountants ben ik het aanspreekpunt voor mijn klanten. Voor welk probleem dan ook. Daarnaast help ik met jaarrekeningen, fiscale gegevens, prognose's en begrotingen maken en eventueel contact met de belastingdienst."

"O2 staat voor mij voor laagdrempelig. Er is een open sfeer waarbij alles bespreekbaar is. Ook je vrijheid en een goede work-life balance is belangrijk. Ze vinden het nodig dat je ook met andere dingen bezig bent en geven daarvoor de ruimte. En had ik al verteld over de teamspirit? Overwerken doe je hier altijd als team en nooit in je eentje. Samen uit, samen thuis."

Ken jij de perfecte matroos? Vertel het verder