In gesprek met

Merel van Gurp

116979

De 26-jarige Merel van Gurp werkt sinds januari 2018 als Assistent Accountant voor O2 Accountants in Dordrecht. We stellen haar graag aan je voor.

Na het afronden van haar studie is ze direct aan de slag gegaan bij O2 Accountants. Ze zit van maandag tot en met donderdag bij klanten waar ze helpt met alle administratieve en financiële taken, zoals jaarrekeningen controleren. Op vrijdag studeert ze de opleiding Post Master Accountancy, om uiteindelijk Register Accountant te worden.

"De lijntjes zijn hier echt heel kort."

"Wat me gelijk heel erg aansprak bij O2 Accountants zijn de korte lijntjes. Iedereen is aanspreekbaar of heeft de tijd om met je te sparren. Ik krijg in mijn functie al veel vrijheid en verantwoordelijkheid, zodat het uitdagend is en blijft en ik me erg snel kan ontwikkelen. Daarnaast is er een prettige sfeer tussen collega’s, zo gaan we bijvoorbeeld met elkaar een hapje eten of een potje tennissen.”

"Mijn ambitie binnen O2 Accountants is om mijn opleiding af te ronden als Register Accountant en heel veel ervaring opdoen. En dat gaat wel lukken!"

Ken jij de perfecte matroos? Vertel het verder