Twee dagen Ardennen

Op 31 mei en 1 juni zijn wij met al onze professionals met partners in de Ardennen geweest voor twee gezellige en actieve dagen. Hoe fijn is het om te zien dat iedereen goed met elkaar is, er een ongedwongen sfeer heerst en aandacht voor elkaar is! En wat een fanatisme zodra er gestreden wordt om een prijs!

Het moment om aan te geven dat we bezig zijn met het uitzetten van onze strategie voor de komende jaren waarbij we onze kernwaarden hebben vernieuwd viel dus heel natuurlijk op zijn plek. Voortbordurend op de uitslagen van de SRA cultuurscan waarbij wij uitzonderlijk hoog ten opzichte van collega kantoren (groot en klein) in heel Nederland scoorden als mensgerichte organisatie, zijn de kernwaarden van O2 gebaseerd op onze mensen, die binnen onze professionele, gezellige en verantwoordelijke sfeer iedere dag weer klaar staan voor onze klanten. Klanten die passen bij onze mensen, onze waarden, en waarderen dat wij duidelijk zijn, verantwoordelijkheid nemen, lef hebben en ruimte creëren voor nieuwe ontwikkelingen.

Per heden nemen we ook afscheid van de term ‘aanhang’ omdat de partners van onze mensen, man of vrouw, vriend of vriendin, getrouwd of niet, samenwonend of niet, een wezenlijk element zijn in het dagelijks functioneren van de O2 professionals. Zonder sterke en stabiele basis vaart niemand wel, ontstaat er geen gezelligheid en kan je niet klaar staan voor een ander. Daarom vormen zij vanaf heden ons kernteam!! Een kernteam dat werken bij O2 mogelijk maakt en faciliteert. Wij als partners van O2 hebben de taak om dit kernteam zo goed mogelijk te laten functioneren. Bedankt dat jullie er waren en voor de fantastische dagen!